Δωρεάν μεταφορικά με αγορές πάνω απο 50€

Πολιτική Αλλαγών / Επιστροφών

Πολιτική Αλλαγών / Επιστροφών

Αλλαγές

Για αλλαγή(*,**) (μη ελαττωματικού προϊόντος) επιβαρύνεστε τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα της νέας αποστολής.

Ελλάδα: 5.00 εάν το στείλετε με το courier που συνεργαζόμαστε και χρέωση στον λογαριασμό μας. Ειδικά σε περίπτωση που η αγορά σας είναι υπερβαίνει τα 50, επιβαρύνεστε μόνο τα έξοδα επιστροφής 5.00

Εξωτερικό: Τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από τον πελάτη.

Η προθεσμία αλλαγής λήγει μετά την παρέλευση 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που ενεργεί κατ’ εντολήν σας, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων.

Δεν ισχύουν τα ανωτέρω σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί σε ειδικές προσφορές και που έχουν επισημανθεί ως “μη επιστρέψιμα”.

*Σημειώστε ότι οι αλλαγές γίνονται πάντα στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος, δηλαδή στην τιμή που έχει το προϊόν την ημέρα που πραγματοποιείται η αλλαγή.
** Αλλαγές γίνονται αποδεκτές
ΜΟΝΟ εάν το προϊόν δεν έχει ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην κάνουμε αποδεκτή αλλαγή, σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος είναι ανοιγμένη.

 

Επιστροφές

Μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση εντός 7 ημερολογιακών ημερών αναιτιολόγητα. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά την παρέλευση 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που ενεργεί κατ’ εντολήν σας, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων. Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας σας, είναι απαραίτητο να σταλούν: 

  • Η φόρμα επιστροφής συμπληρωμένη
  • Τα έγγραφα που συνοδεύουν το είδος (δελτίο αποστολής, απόδειξη πώλησης)

Η εταιρεία μας θα σας επιστρέψει το ποσό της παραγγελίας με τον ίδιο τρόπου που επιλέξατε κατά την αγορά σας, αφού αφαιρεθούν τα έξοδα επιστροφής.

Ελλάδα: 5.00 εάν το στείλετε με το courier που συνεργαζόμαστε και χρέωση στον λογαριασμό μας. Ειδικά σε περίπτωση που η αγορά σας είναι υπερβαίνει τα 50, και δεν είχατε χρεωθεί μεταφορικά θα σας αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής/επιστροφής 5.00

Εξωτερικό: Τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από τον πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση, δε θα επιβαρυνθείτε με επιπρόσθετα έξοδα για την επιστροφή αυτήν παρά μόνο τα μεταφορικά έξοδα.

Τα έξοδα αποστολής που τυχόν καταβάλατε δεν επιστρέφονται.

Η πίστωση γίνεται χωρίς καθυστέρηση, συνήθως σε 3 – 5 εργάσιμες ημέρες και σε κάθε περίπτωση εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραλαβής των προϊόντων προς επιστροφή.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι:

  • Να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν.
  • Να μην είναι ανοιγμένο.
  • Να επιστραφούν όλες οι αποδείξεις και τα παραστατικά που το συνόδευαν.

Όλα τα είδη θα πρέπει να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους (για τα είδη που παραλαμβάνονται σε ειδική συσκευασία), ενώ θα πρέπει ακόμη να συνοδεύονται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά.

*Σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται πάντα στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος, δηλαδή στην τιμή που έχει το προϊόν την ημέρα που πραγματοποιείται η επιστροφή.

H έδρα της εταιρείας μας είναι:
FARMACY ROOM
Φιλικής Εταιρίας 9,
65403 Καβάλα
Ελλάδα
Τηλ: (+30) 2510 620 014

Επιστροφή ή Αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων

Η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε όλα τα προϊόντα να συσκευάζονται ειδικά και προσεκτικά προκειμένου να φθάσουν σε εσάς χωρίς φθορές. Σε πολύ σπάνιες, όμως, περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση κάποιο από τα προϊόντα αυτά να φθαρεί κατά την αποστολή του σε εσάς ή να παραλάβετε ένα προϊόν με κάποιο ελάττωμα. Για τον λόγο αυτό και ανεξαρτήτως του ως άνω δικαιώματός σας για υπαναχώρηση το οποίο δε θίγεται, σας καλούμε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους.

Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε κάποια συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρία μας. Σε περίπτωση όμως που διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, τότε μπορείτε να μας ενημερώσετε, εντός 7 ημερών από την παραλαβή, επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 2510 620 014 ή στο e-mail info@farmacyroom.gr, δηλώνοντάς μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προς αντικατάσταση ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση, το νέο προϊόν θα σας σταλεί χωρίς οποιαδήποτε επιπρόσθετη επιβάρυνση.

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι αποδεδειγμένα ελαττωματικό από την κατασκευή του, τότε μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή τους με το ίδιο ή με άλλο προϊόν της αρεσκείας σας ή/και την έκδοση πιστωτικού τιμολογίου, ή άτοκη επιστροφή των χρημάτων που έχουν καταβληθεί εφόσον δεν είναι διαθέσιμο το προϊόν που επιθυμείτε προς αντικατάσταση, υπό τον όρο ότι θα αποστείλετε την σχετική ηλεκτρονική εντολή το αργότερο εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

27 87 (7)
Accoje (14)
Acnemy (6)
Aeolis (13)
Agan (4)
Anassa (6)
Bachca (46)
Bala (5)
Benton (2)
Cerave (1)
Coola (1)
Cosrx (1)
dear (0)
Evolve (0)
Faace (6)
G9SKIN (1)
Goodal (2)
Guasha (13)
Haan (77)
Hei Poa (17)
Hurraw (2)
ILIA (33)
Inuwet (23)
Inwet (0)
ISDIN (26)
iUNIK (14)
Jayjun (2)
Jumiso (5)
Kerzon (11)
Kinfill (29)
Klairs (16)
Korres (0)
Laouta (22)
Lebon (8)
Lola (1)
Lovbod (1)
Mable (0)
Marvis (0)
MISSHA (1)
NFCO (0)
NIOD (0)
NUXE (0)
Psa (9)
Purito (0)
Q+A (20)
Sioris (0)
SNP (5)
TIO (0)
Urang (0)
Weleda (14)
Whamisa (29)
WIJCK (15)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping